BİLECİK / MERKEZ - Aşağıköy İlkokulu

Aşağıköy İlkokulu

Aşağıköy MerkezBİLECİK
Vizyon
“Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu,modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek, öğrencimize akademik başarının yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.
Öğretim Şekli :Tekli
08:45-12:00 13:15-14:50
Katı yakıtlı kalorifer
Merkezden kalkan H8 minibüsleri ile 7 dakikada okula ulaşılabilir.
Aşağıköy
Kontenjan Bilgileri
Müdür 1, Sınıf Öğretmeni 4, Ana Sınıfı Öğretmeni 1, İngilizce Öğretmeni 1, Yardımcı Hizmetler 1